miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

La Policia Local de Maó ha muntat un dispositiu per portar a terme la recerca d’un individu que hauria realitzat una trentena de pintades vandàliques, a les quals firma com Sloze.

Aquestes pintades es troben repartides per una trentena d’ubicacions de la ciutat, entre les quals hi ha parets públiques i particulars, elements del mobiliari urbà —com marquesines, papereres i bancs— o l’ascensor del port, així com senyalitzacions de trànsit i, fins i tot, una gasolinera.

La recerca ha permès obtenir imatges d’una càmera de seguretat d’un establiment privat, a les quals apareix aquesta persona. El contingut de la gravació, feta a les 3 de la matinada, mostra com elabora una de les seves pintades sobre un senyal de trànsit.

La investigació policial ha permès poder estrènyer el setge sobre aquesta persona; de moment, ja han localitzat la zona on viu i les ubicacions que freqüenta, de manera que la Policia Local ha augmentat els controls en aquestes localitzacions i a tota la ciutat.

A més, agents que formen el dispositiu han mantingut entrevistes amb persones del col·lectiu de grafiters de la ciutat i, a més, han incrementat la vigilància a través de les xarxes socials.

L’Ajuntament demana la col·laboració de tota la ciutadania perquè, en el cas que qualque persona disposi de qualsevol informació sobre aquest individu, es posi en contacte amb la Policia.

José Manuel García, regidor responsable de la Policia Local, assegura que actuaran d’una forma implacable: “A l’Ajuntament de Maó tenim el total convenciment que aquest tipus d’accions danyen la imatge de la ciutat, tant per a les persones residents, com per a tota la gent que ens visita. Per tant, consideram que hem d’atacar aquestes accions de forma contundent i que hem de repercutir sobre aquesta persona —quan sigui oportunament localitzada— les despeses de tots els desperfectes ocasionats”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular