viernes, enero 27, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Vuit cursos sobre temàtiques socioeconòmiques, patrimonials i culturals

Maó, 20 de gener de 2023. La Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei (UIMIR) ha presentat, aquest matí, la programació de cursos que durà a terme durant el 2023, de gener fins a novembre.

Són els següents:

Arquitectura militar i defensiva a Menorca: una visió al llarg del temps: 20, 21 i 22 de gener de 2023Nesting Zone: Com generar i impulsar startups des de la metodologia del design thinking: 10-11 i 24-25 de març de 2023La dona i la història de la gastronomia: 11 i 12 de març de 2022La pedra seca a Menorca: patrimoni immaterial i etnològic: 21 i 22 d’abril de 2023Preparats amb les nostres plantes remeieres: 26, 27 i 28 de maig de 2023Llegir el firmament a través dels mites: 16 i 17 de juny de 2023Prospecció geofísica d’alta resolució per a la caracterització del subsol: 27 i 28 d’octubre de 2023El turisme, clau cap a una societat sostenible: 1, 7 i 18 de novembre de 2023D’aquesta manera, avui s’inaugura formalment la XXVII edició de la UIMIR, amb un programa que abasta diferents temes: l’emprenedoria, la geofísica, la racionalització del turisme, el patrimoni menorquí, material i immaterial; i la identificació de constel·lacions a partir dels seus noms mitològics.

Com a novetat, enguany, per primera vegada, els cursos de la UIMIR formaran part del Passaport Cultural de la UIB, un document adreçat a estudiants de grau de tota la UIB, per obtenir el reconeixement acadèmic de les activitats culturals fetes fora del currículum de grau, generades tant per la Universitat de les Illes Balears com per aquelles entitats o institucions adherides a la citada institució, com la UIMIR, amb l’objectiu de donar valor a l’activitat cultural i formativa extracurricular, amb la qual cosa es pretén incentivar a molt més estudiants.

Tota la informació sobre l’oferta de cursos es pot trobar al lloc web de la UIMIR, http://www.uimir.cime.es/, on també es poden realitzar les corresponents inscripcions.

La nova programació s’ha presentat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Maó, amb la presència del batle, Héctor Pons; el tinent d’Alcaldia d’Educació, Antoni Carrillos; el director de la UIMIR,  Josep M. Fullola; la coordinadora científica de l’IME, Marta Jordi; i Cristina Rita, presidenta del Consell Científic de l’IME. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular