viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó obre la convocatòria al Premi Ciutat de Maó 2022 d’escultura, el guanyador del qual enguany optarà a un premi de 3.500 euros i a la possibilitat de fer una exposició en solitari en una de les sales de gestió municipal, en el termini de dos anys.

A més, les bases permeten fer una menció per a artistes menors de 35 anys, que també tindran la possibilitat de realitzar una exposició individual en una de les sales municipals, en el termini d’un any.

Pel què fa els requisits de les obres presentades, han de tenir unes dimensions màximes de de 150 cm x 150 cm x 100 cm, o el volum equivalent. La temàtica és lliure.

Les escultures que hi participin s’hauran de presentar entre el dilluns, 11 de juliol i el divendres 22 de juliol de 2022, en horari de 14.00 h, a excepció dels dimecres 13 i 20 de juliol, que podran fer-ho de 17.00 a 20.00 h.

A més, es pot presentar al concurs qualsevol persona o col·lectiu, però només es podrà presentar una obra per participació.

Quant al jurat, estarà format per entre 5 i 11 persones de la màxima capacitat i reconeixement en el camp de l’escultura i les arts plàstiques i visuals, en general. La composició del jurat es farà pública oportunament.

Les obres seleccionades pel jurat formaran part de l’exposició que s’inaugurarà al Claustre del Carme, a partir de la segona quinzena d’agost, moment en el qual s’anunciarà la persona guanyadora. L’obra guanyadora passarà a formar part del patrimoni artístic de l’Ajuntament de Maó.

Les bases senceres es poden consultar a: https://www.ajmao.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=01 o sol·licitar-les a l’adreça electrònica [email protected].

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular