miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó presenta la programació de la Fira de Producte Local de Llucmaçanes, que enguany arriba a la seva cinquena edició. L’esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte 4 de juny, de 10.00 a 19.00 hores, enguany en du a terme amb el lema ‘Una primavera de colors’, que vol descriure la gran varietat d’activitats que inclourà.

A més del mercat de productes de Menorca, situat a la zona des pla de Sant Gaietà, també hi haurà una demostració d’encorrolar bens amb cans de pastor. A més, hi haurà un taller– showcooking i un dinar de barbacoa, a la zona de l’envelat i a l’escenari (amb un preu de 10 euros, prèvia inscripció a [email protected]).

A les 11.45 hores, veïns i veïnes de la població faran l’explicació del motiu de l’enramada i de l’ornamentació instal·lada. Pel que fa les activitats per als més petits, s’instal·larà un castell inflable al pati de l’església; a més, hi haurà ball dels gegants de Llucmaçanes, acompanyats per l’agrupació Sa Xaranga.

Les persones assistents també podran gaudir d’una actuació musical, a càrrec del grup Wanderlust, i d’un glosat, a càrrec de Soca de Mots.

El tinent d’Alcaldia de Dinamització Econòmica, José Manuel García, destaca que “amb aquesta fira es vol recuperar l’esperit de poble de Llucmaçanes”.

Joan Venegas, president de l’AV de Llucmaçanes, ha expressat que espera “una gran assistència i que la gent pugui veure la feina feta per la gent de Llucmaçanes, amb l’elaboració dels elements decoratius”.

Marga Pons, veïna de Llucmaçanes, ha explicat que els tallers d’ornaments decoratius van començar durant el mes de febrer, amb diferents trobades, a les quals –assegura– hi han participats persones de totes les edats.

Monica Putz, també veïna de la població, està convençuda que la fira omplirà Llucmaçanes de visitants.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular