lunes, marzo 27, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Les dues empreses es comprometen a contribuir a la conservació i al manteniment d’aquests dos espais públics

Aquest patrocini se suma a la resta d’actuacions a les rotondes i espais enjardinats de Maó, amb la finalitat de millorar-ne l’estètica i facilitar-ne el manteniment

Maó, 27 de gener de 2023. En els darrers dies, l’Ajuntament de Maó s’ha reunit amb les empreses Antonio Gomila S.A. i Bernat Petrus, SL per procedir a firmar un conveni per al patrocini de rotondes i parterres del municipi.

D’una banda, la companyia Antonio Gomila, S.A. —ubicada al carrer de s’Olivar, del polígon industrial de Maó— es compromet a contribuir a la conservació, el manteniment i el condicionament del parterre situat a l’avinguda Cap de Cavalleria.

De l’altra, Bernat Petrus, SL. Assumirà les tasques de la rotonda ubicada a la cruïlla entre l’avinguda Europa i el carrer de Portugal.

D’aquesta manera, les empreses patrocinadores es comprometen a eliminar males herbes i fulles caigudes, i a fer feines de sega, poda, conservació i plantacions. Els convenis firmats tindran una vigència de dos anys, prorrogables fins a dos anys més.

Aquests són els dos primers acords de patrocini que l’Ajuntament pretén rubricar amb empreses, amb la finalitat de fer el manteniment d’aquests espais de titularitat municipal. Algunes d’aquestes companyies —que actualment ja disposen d’espais assignats— també renovaran el seu propi conveni.

L’objectiu general és millorar l’aspecte dels citats espais, al mateix temps que les empreses disposen d’un punt on donar-se a conèixer, en uns espais ubicats a una zona de proximitat i d’influència per a aquestes entitats.

L’alcalde, Héctor Pons, destaca “el compromís d’aquestes empreses per implicar-se en el manteniment d’aquests espais, per contribuir a la millora del municipi”.

Millorar l’estètica dels espais urbans

Aquests patrocinis suposen un pas més a l’hora de contribuir a la bona imatge dels espais públics, i, a la vegada, aconsegueixen implicar un poc més la ciutadania pel que fa referència al manteniment i cura d’aquests espais.

Convé recordar que, actualment, s’està duent a terme l’adequació a diferents rotondes de la ciutat, amb l’objectiu de reduir el consum d’aigua i millorar-ne l’aparença. A dia d’avui, ja s’ha substituït la gespa per grava, a la rotonda de l’avinguda Anselm Clavé i a la de dalt es Cós; i estan en procés de canvi la rotonda de Vives Llull amb el carrer Pedro Maria Cardona, així com la mitgera enjardinada de Fort de l’Eau (dalt de la costa de Corea) i la illeta de l’avinguda de Vives Llull amb el carrer de Sant Es

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular