sábado, marzo 25, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Durant els tres darrers anys s’ha procedit a millorar el paviment d’una vintena de vies públiques

Maó, 8 de febrer de 2023. En els darrers dies han començat les actuacions per a la renovació de l’asfaltat de l’avinguda Fort de l’Eau, en el tram comprès entre l’avinguda Port de Maó i el carrer del Carme.

Aquesta intervenció forma part del projecte de millora de l’asfaltat en una vintena de vies públiques, entre els anys 2021, 2022 i 2023.

En una segona intervenció, s’executarà el tram ubicat entre l’avinguda Port de Maó i el passeig Marítim, una vegada hagin finalitzat les obres del nou aparcament que s’està construint a l’avinguda Fort de l’Eau, des de fa unes setmanes.

Les obres alteraran la circulació de carrers de la zona durant el proper dimecres

Una vegada acabades les feines prèvies, i si el temps ho permet, està previst que divendres, 10 de febrer, es digui a terme l’asfaltat del paviment. Això implicarà el tall del tram afectat i per tant, alteracions de la circulació en els carrers adjacents.

Aquesta obra forma part d’un projecte que també incloïa altres obres ja finalitzades: tres trams de Poima, l’avinguda Vives Llull, un tram del camí de ses Vinyes, sa Rovellada de Dalt, els carrers des Frares i des Forn, la via Loreto i el camí de sa Forana, així com els carrers de Sant Llorenç i Sant Pere, de Sant Climent.

Resta per executar el carrer de la Solana, a Sant Antoni. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular