viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Dijous capvespre, 16 entitats esportives de Maó van renovar l’acord que tenen amb l’Ajuntament en relació a diferents col·laboracions.

L’acord determina que l’Ajuntament aplicarà una bonificació del 90 % de les taxes per lloguer d’instal·lacions, a canvi que els clubs esportius es comprometin a participar en actes de promoció esportiva.

Es tracta d’un compromís vigent fins al 2023, que incorpora alguns canvis normatius en la matèria, derivats de l’aplicació de la Llei general tributària i l’Ordenança fiscal municipal, respectivament, i que es firmarà en forma de decret d’Alcaldia.

En definitiva, per a l’actual bienni, un total de 16 entitats esportives de la població es beneficiaran d’aquestes autoritzacions especials d’ús. Aquestes són: A Sports Club; Associació Acirkaos; Club Bàdminton Maó; CB La Salle Maó; Club d’Arc Maó; CF Sporting de Mahón; Club Kárate Art-GIM; Club Natació Maó; Club Patinantge Artístic Nura; Club Judo Haruka; Tramuntana Rugby Club; Unión Deportiva Mahón; Club Menorca Atletisme-Maó; Club BS Menorca; Club Rit-Mô; Asociación Patinaje Artístico Menorca.

Les contraprestacions a càrrec de les entitats són, a títol d’exemple: aportar informació respecte al contingut de la seva activitat i el número de participants; col·laborar en la jornada anual ‘Esport al carrer’, que organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament, al centre de la ciutat; col·laborar en l’organització d’una activitat relacionada amb el seu esport, per a les Escoles Esportives d’Estiu, que organitza el Servei, i/o amb un taller anual al Casal Jove (o a un altre espai que es designi); destinar dues places becades per a persones derivades pels Serveis Socials municipals, etc.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular