jueves, marzo 30, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Avui dematí, l’Ajuntament de Maó ha presentat el programa i el cartell de Maó+Flors, que enguany tornarà a celebrar-se amb total normalitat, amb activitats, exposicions i instal·lacions repartides per una cinquantena de carrers i espais de la ciutat, després de celebrar-se durant dos anys, 2020 i 2021, en versions reduïdes.

Els actes d’aquesta cita tradicional s’estendran del 21 al 29 de maig, i tindrà els dies forts el cap de setmana del dissabte 28 i el diumenge 29. Enguany el fil conductor de l’esdeveniment serà la música, present a la majoria d’actes: concerts, balls itinerants, audicions i decoracions amb motius musicals, etc. A més, Maó+Flors coincidirà amb la iniciativa de l’òpera al carrer, que tindrà lloc el divendres 27 de maig, a les 21.00 h, al carrer de ses Moreres.

Així mateix, una trentena de mostradors decorats participen en el Concurs de Mostradors, l’entrega de premis del qual tindrà lloc el dimecres 25 de maig, a l’Ajuntament.

Pel que fa referència als espais decorats d’aquesta edició, seran un total de 48, d’entre els quals podem mencionar els següents: les estàtues florals del carrer Nou; les dones músiques en la història, que s’ubicaran al carrer de l’Àngel; ‘Na Minerva’, al parc des Freginal; o el mosaic floral format per un miler de ramells, que muntaran alumnes de les escoles i escoletes de Maó, el divendres 27 de maig.

A la presentació, hi han assistit el batle de Maó, Héctor Pons, el regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García, la regidora de Cultura, Conxa Juanola, així com els portaveus municipals i representants d’algunes de les entitats que col·laboren en l’esdeveniment. Després de la presentació i la roda de premsa, ha tingut lloc una picada, en agraïment a les persones participants.

El batle de Maó, Héctor Pons, ha destacat que Maó+Flors garantirà que “la ciutat estigui en bon estat i polida” durant aquests dies, gràcies a la feina feta per les entitats col·laboradores.

Per la seva banda, José Manuel García, regidor de Promoció Econòmica i Festes, ha explicat que “Maó+Flors és el tercer programa més important de Maó, després del de festes patronals i del de Nadal, i enguany retorna amb normalitat, després de dos anys de versió reduïda”.

Per últim, Conxa Juanola, regidora de Cultura, ha remarcat que, a part dels espais decorats, hi haurà 42 activitats complementàries relacionades amb la cultura, però també amb l’educació mediambiental i amb la igualtat de gènere.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular