martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Els grups que formen l’Ajuntament de Maó (PSOE, Ara Maó, Partit Popular i Ciudadanos) firmen una proposta d’acord per lluitar contra els delictes d’odi cap al col·lectiu LGTBI, coincidint amb el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, que se celebra avui, 17 de maig.

L’acord, que s’aprovarà al Ple municipal del proper 26 de maig, comprèn dues línies d’acció, que tenen les víctimes dels delictes d’odi com a eix prioritari.

En el marc de les competències que té l’Ajuntament, aquest es compromet, per una banda, a incentivar la participació, la col·laboració i les activitats amb les organitzacions del col·lectiu LGTBI que treballen amb les víctimes dels delictes d’odi.

Per altra banda, es proposa impulsar la formació, sensibilització i conscienciació dels membres de les diferents administracions implicades en el procés d’atenció i suport a les víctimes de l’LGTBIfòbia.

D’aquesta manera, la corporació municipal mostra el seu suport a les vuit línies d’acció que va presentar el Ministeri de l’Interior, el passat mes d’abril, en el denominat Pla d’Acció contra els Delictes d’Odi 2022-2024, al qual destinarà un pressupost de més d’un milió d’euros.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular