sábado, abril 1, 2023

XLIII EDICIÓN DE “LA PASIÓN DE VILLAREJO

LA PASIÓN DE VILLAREJO. Desde 1980. Declarada...

Ajuntament de Maó

Maó, 31 de març de 2023. Aquest...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 17 de febrer de 2023. El proper dissabte 25 de febrer tindrà lloc, a Maó, el Festival de Cant Improvisat ‘Glosa’, en una jornada que començarà a les 10.30 hores, amb una benvinguda institucional a l’Ajuntament.

L’esdeveniment comptarà amb la participació de glosadors i glosadores procedents de Mallorca, València, Catalunya —l’associació Cor de Carxofa— i Menorca —el grup Soca de Mots.

Durant el matí, el públic podrà escoltar la glosa de carrer i taverna; i durant el capvespre es durà a terme la gran mostra de glosa, a la Sala d’Audiències del Claustre el Carme.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Maó té la voluntat d’estalonar la cultura popular i, concretament, una de les seves expressions més arrelades a l’illa, la glosa, que recentment ha estat declarada bé d’interès cultural i immaterial; i, a la vegada, la institució maonesa també desitja que aquest festival servesqui per donar suport a la bona feina que du a terme el grup Soca de Mots, entitat menorquina de referència en aquest àmbit.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular