domingo, marzo 26, 2023

ONEIRA SÁNCHEZ VALBUENA

Facebook Twitter Youtube Instagram Buscar Home Tuluá Nuestro Alcalde Historia Símbolos Mapas Información Geográfica Información Estadística Galería Fotográfica Programas Planes Planes Institucionales y...

Inaugura Lili Campos paradero para estudiantes

Inaugura Lili Campos paradero para estudiantes

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

El passat diumenge, dia 8 de maig, es va complir un any de la inauguració i posada en funcionament de l’ascensor panoràmic que connecta el port de Maó amb el centre històric de la ciutat. Durant el seu primer any de funcionament ha realitzat un total de 330.724 viatges.

La darrera setmana, per exemple, ha duit a terme 7.574 viatges; i un total de 32.695 en el darrer mes, fet que suposa un total de 4.134 quilòmetres recorreguts des que va entrar en funcionament.

L’ascensor —que va costar 1.232.680,57 €, finançats entre l’Autoritat Portuària de Balears i l’Ajuntament de Maó— ha permès una millora en la connexió que la gent fa servir per desplaçar-se des de la rada, a l’entorn del parc Rochina, cap al centre històric, a través del mirador del Claustre del Carme, sense cap tipus de barrera arquitectònica.

L’actual consistori maonès contempla aquesta instal·lació com un dels projectes més importants assolits per la institució en els darrers anys, i té l’objectiu de funcionar com un element dinamitzador i de gran transcendència per al futur de l’economia ciutadana.

El batle de Maó, Héctor Pons, assegura que “s’ha comprovat que aquesta infraestructura ha tingut una gran acceptació entre la ciutadania, ja que s’ha demostrat que és necessària tant a l’estiu com a l’hivern”.

A més, ha posat en valor que l’ascensor reforci la voluntat que té l’Ajuntament que “el port sigui un espai viu, actiu i dinàmic, i no només en temporada alta”. També destaca que “aquesta infraestructura ha permès avançar en el projecte d’aconseguir un itinerari accessible, des de l’estació d’autobusos fins al port, per a qualsevol persona, sigui quina sigui la seva condició de mobilitat”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular