miércoles, septiembre 27, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó convoca el procés per escollir una nova Junta de Caixers de Maó pel bienni 2023-2024. La Junta escollida el 2019 ha acabat el seu mandat després de dos anys de pròrroga a causa de no haver pogut celebrar les festes.

Bona part de la Junta de Caixers s’escollirà per votació de candidatures tancades. En concret surten a votació els següents càrrecs, que han de ocupats per persones majors d’edat, excepte els caixers fadrins o caixeres fadrines:

 • Caixer casat o caixera casada, que encapçala la candidatura.
 • Caixers fadrins o fadrines, han de ser dues persones (una per cada any) i poden tenir 16 anys o més.
 • Caixer pagès o caixera pagesa
 • Dos caixers o caixers vocals
 • Dos caixers o caixeres vocals suplents
 • Per la seva banda el caixer batle o caixera batlessa és el batle o batlessa de Maó o regidor o regidora en qui delegui. Així mateix, els caixers capellans de Maó, Sant Climent i Llucmaçanes són designats pels rectors de les parròquies de Santa Maria, Sant Climent i Sant Antoni, respectivament. Les associacions de veïns de Sant Climent i Llucmaçanes designen els representants del caixer batle o caixera batlessa a les colcades dels seus pobles i, si ho consideren oportú, el fabioler o fabiolera. Així mateix l’Associació de Veïns de Sant Climent escull el caixer fadrí o caixera fadrina de la colcada del seu nucli. El fabioler o fabiolera de Maó l’escull el caixer casat o caixera casada una vegada conclòs el procés electoral.

  Les persones interessades a formar una candidatura tenen temps per presentar-la des d’avui dimarts 27 de desembre fins dia 10 de gener. El formulari de presentació el poden trobar a la pàgina web de l’Ajuntament o el poden sol·licitar al Servei Municipal de Cultura. L’haurà de presentar la persona candidata a ser caixer casat o caixera casada amb la signatura de totes les persones de la candidatura i una fotocòpia del DNI / Passaport / NIE de cadascun d’ells o elles al Registre d’Entrada de l’Ajuntament o al Servei Municipal de Cultura.

  La votació es desenvoluparà al Servei Municipal de Cultura (pl. Miranda, s/n, Claustre del Carme, 1r pis) els dies i hores següents:

  • Divendres 13 de gener de 2023, de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.30 h
  • Dissabte 14 de gener de 2023, de 10.00 a 14.00 h
  • Dilluns 16 de gener de 2023, de 10.00 a 14.00 h

  Hi podran votar aquelles persones empadronades a Maó i majors de 16 anys complerts que hagin sortit a les colcades de Maó, Sant Climent i Llucmaçanes dels anys 2018, 2019 i 2022.

   

  También te puede interesar

  Etiquetas:

  Popular