martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó obre una nova convocatòria de subvencions destinades a la rehabilitació de façanes i/o a la millora en accessibilitat, habitabilitat i eficiència energètica, denominada “Millorant ca teva, milloram Maó, 2022”.

A partir d’aquest dimecres, 11 de maig, i fins al 21 de juny, ambdós inclosos, estarà obert el termini per presentar les sol·licituds, que es podran emplenar a través dels tràmits telemàtics de l’apartat Carpeta Ciutadana, del web www.ajmao.org, o presencialment, a l’OAC de l’Ajuntament.

La campanya va dirigida als edificis ubicats en sòl urbà del terme municipal de Maó, sempre que no hagin estan ampliats, construïts o reformats en els últims 35 anys, tal com consta a les bases de la convocatòria.

Podran optar a la subvenció les persones propietàries dels edificis indicats que hi vulguin realitzar actuacions que impliquin algun d’aquests tres supòsits:

1) En primer lloc, manteniment i millora de façanes, sempre que hi hagi una actuació integral (actuació que comporta l’obligatorietat de cobrir el cablatge elèctric).

2) En segon lloc, intervencions d’habitabilitat i/o accessibilitat.

3) En tercer lloc, intervencions d’aïllament tèrmic i/o d’aprofitament d’energia.

Pel que fa a la quantia econòmica, l’ajuda serà d’un màxim de 6.000 €, en cas de rehabilitació de façana, o de 4.500 €, en cas de millores d’habitabilitat, accessibilitat i eficiència energètica.

L’Ajuntament destina a aquesta convocatòria de subvencions un total de 160.000 €.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular