martes, marzo 28, 2023

Corte en el suministro de agua en la Colonia

El Canal Isabel II informa que el...

Ajuntament de Maó

Maó, 27 de març de 2023. Després...

VII Feria de la Tapa de Cúllar Vega

Desde hoy jueves 23 al Domingo 26...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

El Consistori presentarà una nova figura de bestiari que formarà part de la Colla Gegantera

Maó, 22 de febrer de 2023. L’Ajuntament de Maó, juntament amb la Colla de Geganters de Maó, ha organitzat la presentació d’una nova figura de bestiari per al proper 1 de Març, celebració del Dia de les Illes Balears.

Aquest nou personatge de la Colla de Maó constitueix el primer d’aquest tipus que es crea a Menorca i passarà a formar part de la família gegantera municipal, com en Tomeu i na Guida, els gegantons o s’Àvia Corema.

L’inici de l’acte tindrà lloc a les 11.00 hores, a s’Esplanada. D’allà partirà el passacarrers amb els gegants de Maó. A les 11.45 hores es preveu l’arribada a la plaça de la Constitució, on els esperarà la nova figura de bestiari, acompanyada pel grup de gralles Els Ginjolers.

Tot seguit recorreran els carrers del centre, fins arribar al Claustre del Carme, on quedarà exposat el bestiari, amb l’objectiu que tota la ciutadania maonesa la pugui visitar i anar a conèixer-la de prop.

Ja durant el capvespre està prevista una ballada popular, de ball tradicional menorquí, amb la presència dels grups Es Bastió de s’Illa, de Maó, i Rondalla i Grup de Ball d’Alaior. Serà a les 18.00 hores, a s’Esplanada.

Amb aquests dos actes l’Ajuntament vol participar de manera activa en la celebració del 40è aniversari de l’Estatut de les Illes Balears, que commemora el Govern de les Illes Balears.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular