sábado, marzo 25, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

A partir d’ara, tenim l’objectiu de convertir l’Espai Jove –tancat durant aquests darrers mesos per poder fer-hi reformes estructurals– en el centre neuràlgic de les activitats que ofereix el Servei de Joventut. El local romandrà obert de dimecres a divendres, de 10.00 a 13.00 h (amb servei d’informació jove, espai d’estudi, etc.); els divendres capvespre també obrirà, per oferir dinamització per a joves a partir dels 13 anys (activitats, jocs, tallers, etc.).

El Servei de Joventut vol ressaltar la importància i el valor que comporta la participació activa de la gent jove, motiu pel qual aposta per un model en què el mateix jovent proposi i que definesqui quines activitats s’hi aniran realitzant, en funció dels seus interessos i necessitats, de forma conjunta amb l’equip tècnic municipal. Es tracta, en definitiva, de construir el futur de manera conjunta amb les persones joves, com a protagonistes principals, i de valorar com pertoca l’educació no formal i l’oci de qualitat, que són part dels objectius del nou Espai Jove.

El local també disposa d’una sala dedicada a l’estudi, que es podrà reservar individualment o per a petits grups. La programació d’activitats anirà enfocada a diferents franges d’edat. I també oferirà espais i tallers per a joves majors de 18 anys. Art, jocs, exposicions, tallers i xerrades són algunes de les propostes ja iniciades, que han sorgit de la població jove maonesa.

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Maó convida tota la gent jove de la nostra ciutat, a partir dels 13 anys, a venir a la primera activitat d’aquest divendres, a partir de les 18.00 hores: una gimcana d’inauguració, que ajudarà a conèixer el nou Espai Jove.

També volem recordar a tothom que les xarxes socials institucionals i el lloc web htttp://joventut.ajmao.org permeten seguir la programació de les activitats que anirem oferint, així com presentar propostes d’activitats a l’Espai Jove o a altres punts del municipi relacionats amb la joventut.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular