viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Ahir es va celebrar l’entrega de premis del Concurs de Videorecomanacions Culturals per a Joves Youtubers de Maó, convocat per l’Ajuntament de Maó amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.

El citat Concurs té la finalitat d’estimular la creació i la difusió de continguts audiovisuals a Internet en català, i de promoure la lectura i el consum d’obres audiovisuals en llengua catalana entre el jovent del municipi.

L’acte va ser presidit per Antoni Carrillos, tinent d’Alcaldia de Política Lingüística, Educació i Joventut, i per Conxa Juanola, tinenta d’Alcaldia de Cultura i Medi Ambient.

Amb un total de cinc vots a favor, el jurat va decidir que la videorecomanació cultural premiada fos Recomanació Pep – Sant Jordi, de Jordi Bosch Márquez, per la creativitat, l’originalitat, la capacitat expressiva i la capacitat per captar l’atenció de l’espectador/a demostrades.

Així mateix, per unanimitat, el jurat va decidir fer les següents mencions especials:

1. A l’obra El vídeo de Sant Jordi 2022 – Polseres vermelles, de Lara Serra Pons, per la capacitat expressiva, l’originalitat i la qualitat en la locució audiovisual demostrades en la videorecomanació cultural, així com pel format elegit.

2. A l’obra Recomanació sèrie Pep, de Júlia Bosch Márquez, per la capacitat lingüística demostrada en la videorecomanació cultural presentada.

Els membres del jurat han destacat la qualitat i el contingut de totes les videorecomanacions presentades.

El vídeo guanyador es pot visualitzar a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Maó.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular