viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

‘Vius al barri’ és un projecte que pretén atracar la cultura als barris de la ciutat de Maó. La iniciativa, impulsada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Maó i organitzada pel col·lectiu Artsenlaire i Tararó SL, traslladarà les arts escèniques i la música als barris de la ciutat, tots els dissabtes, a partir de les 18.00 hores.

El programa dura cinc setmanes i tindrà lloc a un barri diferent cada jornada. Aquesta és la segona edició de ‘Vius al barri’, que es repeteix gràcies a la bona acollida que va tenir l’any passat, tant per part dels artistes participants als cicles com per part de les associacions de veïns i els mateixos veïnats.

Els objectius del projecte són: promoure l’ús d’espais públics que es trobin fora del centre del municipi; fomentar artistes locals, oferint sortides al sector de l’illa, alhora que incentivar la participació de veïns i veïnes als diferents actes; i, finalment, emprar les arts escèniques com a vincle per crear i atraure nous públics, respectivament.

La programació és la següent:

7 de maig – Plaça Eivissa: Joves Orfeó Maonès, com a proposta escènica; Lara Pons, actuació musical.

14 de maig – Tanques del Carme (pati escola Antoni Joan): Na Xinxeta i en Tico, com a proposta escènica; Black Holes, actuació musical.

21 de maig – Camí d’en Barrotes (pati Associació Veïns): Dani Morlà y sus Amigos, com a proposta escènica; Martín Meléndez i Caléndula, actuació musical.

28 de maig – Andrea Doria i Molí des Pla (zona esportiva carrer Borja Moll): Cia to Be. Feliz no Cumpleaños, com a proposta escènica; La Ichi Flamenco, actuació musical

4 de juny – Camí de ses Vinyes (pati Associació de Veïns): Contes de l’Arpa, com a proposta escènica; Pep Gener i Two Moon, actuació musical.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular