sábado, abril 1, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Torna la Cursa de la Dona, després de dos anys sense celebrar-se

Maó, 28 de febrer de 2023. Avui matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Maó el programa d’activitats amb motiu del 8 de Març, Dia de la Dona, en el qual resulta remarcable la gran diversitat d’actes programats, que s’estendran del 4 al 18 de març.

Per una banda, hi haurà la ja tradicional penjada de la pancarta al·lusiva, al balcó de l’Ajuntament, el mateix dia de la celebració, el 8 de març.

Per altra, es duran a terme diverses i interessants activitats: xerrades, activitats participatives, recitals i altres esdeveniments, organitzats per agrupacions i entitats. I totes les iniciatives tindran el mateix denominador comú: la dona.

Després de dos anys sense celebrar-se, podem destacar la recuperació de la Cursa de la Dona, que tindrà lloc el 12 de març, a les 10.00 hores, amb sortida des de l’Estació Marítima. Els beneficis d’aquesta carrera aniran a favor de les associacions Aspanob i Alba.

La regidora d’Igualtat, Catalina Ferrer, destaca: “Un any més, el Dia de la Dona ha de servir per reivindicar i posar en valor la feina feta i la força exercida per les nostres avantpassades perquè avui puguem ser allà on som”. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular