viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

A partir del 27 d’abril s’obren les preinscripcions, a les Escoles Municipals, per a l’alumnat de nou ingrés i per a l’alumnat antic, matriculat el present curs 2021-22. Les sol·licituds es podran fer de forma telemàtica, mitjançant el lloc web www.ajmao.org (Àrees/Escoles Municipals) i a través de www.carpetaciutadana.org. També es podran fer de forma presencial, amb cita prèvia, del 16 al 20 de maig de 2022, a l’oficina de l’Escola, al Claustre del Carme. El termini de matriculació és fins al 22 de maig.

A partir del 27 de juliol es publicaran al lloc web de l’Ajuntament els llistats amb les persones admeses i amb les persones en situació de llista d’espera. Les persones admeses hauran de realitzar les corresponents matrícules entre el 2 i el 18 de setembre de 2022.

Totes les activitats tenen una durada d’octubre a maig; el preu per assignatura és d’entre 24 i 36 euros mensuals, en funció del curs, amb una matrícula inicial de 39 euros per cada assignatura. A més, disposaran de bonificacions del 20 % en la quota de la matrícula i mensualitats les famílies nombroses, les unitats familiars amb dues o més persones usuàries i les persones jubilades; i del 10 %, les persones que disposin del Carnet Jove.

Pel què fa l’Escola de Música, l’oferta d’activitats passa per la música, amb cursos de Llenguatge Musical, Iniciació per a 5 anys, Harmonia Moderna aplicada a l’instrument i classes d’instruments, així com per les assignatures complementàries, com les de Conjunt Instrumental, Combo de Música Moderna, Taller de Guitarres, Batucada, Coral Infantil, Cor de Gòspel i classes d’iniciació als instruments.

A més, la proposta de l’Escola de Ceràmica, a càrrec de Natàlia Milán, ofereix classes col·lectives per a persones adultes i per a joves de 8 a 14 anys. Quant a l’Escola de Pintura, també ofereix classes col·lectives per a persones adultes i per a joves, a càrrec de Dani Seguí.

Un any més, les Escoles Municipals de Maó ofereixen una programació oberta a persones de totes les edats i a qualsevol tipus d’interès; obertes a la diversitat i als diferents ritmes d’aprenentatge; i han de poder contribuir a la formació integral de les persones, en el seu desenvolupament cognitiu, emocional i relacional.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular