sábado, abril 1, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 9 de març de 2023. El proper divendres, 17 de març, tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Maó un acte conjunt en el qual s’entregarà la Medalla d’Or de la Ciutat a les entitats esportives Unión Deportiva Mahón i Club Deportivo Menorca.

L’acte comptarà amb l’assistència dels màxims representants dels dos clubs esportius.

La Corporació municipal, que va aprovar per unanimitat en el Ple la concessió de la Medalla d’Or a aquestes dues entitats, posa en valor “la contribució dels dos clubs en la promoció del dinamisme, la capacitat associativa i la diversificació de múltiples interessos en pro de la col·lectivitat”.

També han destacat la seva “envejable i fructífera activitat esportiva” i per constituir un “fidel exemple social a seguir: institucions de llarga trajectòria, integrades per persones que, de manera altruista, han dedicat part del seu temps als seus associats i, per tant, conciutadans”.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Maó vol reconèixer la respectiva història de les dues entitats, i concedir-los “una distinció que reflecteix el nostre compromís institucional amb l’esdevenir de les entitats ciutadanes que, al llarg del seu cicle vital, es converteixen en patrimoni comú de tota la societat”.

El període per a presentar adhesions a la concessió de la Medalla d’Or de la Ciutat a aquests dos clubs podran fer-ho a través d’una instància genèrica fins el 16 de març. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular