domingo, marzo 26, 2023

Concilio Wargames de Lardero 2023

El fin de semana de los días...

El jueves 23 se abre la Caja de Cultura

El próximo jueves 23 de marzo tendrá...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Asociación Ruta Europea del Queso acorda implementar una sèrie d’actuacions innovadores a favor de la modernització de les formatgeries ubicades en els seus territoris, mitjançant inversions conformes amb les necessitats del sector i destinades a la promoció turística de cada territori.

El passat dijous 7 d’abril es va celebrar a Madrid la primera junta directiva de la citada associació, corresponent a l’any 2022, a la qual van acudir representants de totes les regions adherides. 

Amb un programa de treball intens i continguts de gran interès, les persones participants a la trobada —que tenien un perfil polític i tècnic, en representació dels seus respectius ajuntaments i mancomunitats— van desenvolupar, al llarg de la jornada, un procés d’anàlisi i valoració de les diferents propostes elaborades per estructurar el bienni 2022-2023.

Entre aquestes, van fer lectura prèvia i posterior aprovació formal del Reglamento de Queserías y Ferias, norma que estructura la participació de les formatgeries en qualitat d’agents col·laboradors de l’entitat, així com la planificació i organització de les fires europees del formatge que es desenvolupen a cada territori, el calendari de les quals també va ser validat per al 2022.

A partir d’aquí, cada territori disposa de les eines fonamentals per seguir treballant en les meses locals amb el sector, de les quals han sorgit propostes bàsiques que donen forma a la segona de les actuacions fonamentals per al futur proper de l’associació, el Projecte QUETUR, Queso y Turismo, que defineix l’estratègia de creació, innovació i enfortiment de l’oferta turística a cada territori amb el formatge com el seu eix central.

I tot això — conjuntament amb altres qüestions treballades durant la jornada — suposa el resultat de la tasca desenvolupada durant els últims mesos, de manera coordinada i compromesa, pel Grup de Treball Tècnic de l’associació, que s’erigeix, així, en la base de creixement de l’entitat per als anys venidors.

En definitiva, una jornada de feina productiva, que marca el camí a seguir durant el 2022, que cerca recuperar tranquil·litat i normalitat cap a un futur d’estabilitat i creixement.

Els territoris associats disposaran d’un espai a la I Fira del Formatge Mahón-Menorca

El representant de l’Ajuntament de Maó, el regidor José Manuel García, va acudir a la trobada i es mostra satisfet amb el rumb que està prenent l’entitat; també valora molt positivament la proposta de poder-se presentar a les subvencions que ha presentat el Govern espanyol, englobades en el repartiment dels fons Next Generation. A més, va anunciar que tots els adherits a Ruta Europea del Queso tindran un espai a la I Fira del Formatge Mahón-Menorca, que tindrà lloc a mitjans del mes d’octubre.

Amb aquesta fira i amb la participació de la Ruta Europea del Queso, l’Ajuntament de Maó complirà un dels compromisos acordats entre el consistori i aquesta associació. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular