martes, marzo 28, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 10 de març de 2023. El proper dilluns, 13 de març, començaran les obres de manteniment i adequació de set parcs infantils de Maó.

El primer parc on s’actuarà és l’ubicat al carrer Pedro Maria Cardona; a continuació, es faran la resta, concretament els situats als carrers o zones següents: Bisbe Gonyalons, Font i Vidal, Molí des Pla, Borja Moll, Albert Camús i ses Rodees.

Algunes de les feines a realitzar-hi són: neteja de grafits, repintat dels jocs, substitució de materials, reparació de paviments o de senyalització, i reparació de tancats.

Per motius de seguretat, i durant el transcurs de les feines referides, els parcs romandran tancats al públic.

El pressupost total de la intervenció, que forma part del projecte de millora de parcs infantils,  és de 11.000 € (+IVA) i es preveu que les obres durin dos mesos.

Fa un any ja es va intervenir als parcs de s’Esplanada, plaça Eivissa, ses Vinyes, es Freginal, camí d’en Barrotes, Andrea Doria i passeig Marítim. Fa uns mesos també es van renovar els paviments de les instal·lacions de punta des Rellotge (a Fort de l’Eau), avinguda Vives Llull (davant el col·legi Fontirroig) i plaça Bastió. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular