sábado, abril 1, 2023

Comunidad energética de Torrelodones, pronto una realidad

Un lugar donde vecinos, empresas y entidades...

Ajuntament de Maó

Maó, 28 de març de 2023. Avui...

Resolución Nro. 340-59-0970

S-9350Descarga La entrada Resolución Nro. 340-59-0970 se publicó...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 16 de març de 2023. L’Ajuntament de Maó ha començat a treballar en la que serà la Guia Comercial de Maó, un recull de tots els comerços de la ciutat amb l’objectiu de donar visibilitat al comerç local i als seus barris; millorar la competitivitat dels comerços i potenciar la ciutat com un dels espais comercials urbans de Menorca.

En els darrers dies s’ha començat a fer el treball de camp, visitant els comerços de les zones adjacents a l’Avinguda Menorca i del carrer Borja Moll, una feina que permetrà obtenir totes les dades necessàries per a l’elaboració de la guia.

L’alumnat-treballador del Programa SOIB Jove i SOIB30 de Formació i Ocupació dels projectes CLAUS III i CLAUS IV que es formen en el Certificat de Professionalitat de Serveis Auxiliars d’Operacions Administratives són els encarregats de recollir les dades dels comerços, visitant-los presencialment i explicant-los el projecte.

Tot i que en aquesta primera fase de recollida de dades s’està actuant a les zones comercials adjacents a l’Avinguda Menorca i del carrer Borja Moll, s’estendrà a la resta de barris del municipi.

Aquesta guia comercial és una de les accions que inclou el Pla local de reactivació i transformació #Maó27, que persegueix la finalitat d’enfortir el teixit social i econòmic del municipi. Entre altres projectes, també inclou la creació d’una aplicació col·laborativa “Vivències de Maó”, que aspira a ser el gran aparador digital del comerç de Maó. Totes aquestes iniciatives són finançades pels Fons Next Generation. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular