sábado, abril 1, 2023

Resolución Nro. 340-59-0889

S-9253-2Descarga La entrada Resolución Nro. 340-59-0889 se publicó...

Feria del Comercio Local en Cúllar Vega

La Feria de Comercio Local ha llegado...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 13 de març de 2023. L’Ajuntament de Maó ha iniciat les obres de reforma i adequació del local de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Climent, ubicat al número 14 del carrer de Sant Gabriel.

Concretament, l’actuació contempla una renovació de la instal·lació elèctrica de tot l’immoble. No obstant, el gruix del projecte es destina a la modernització de l’espai ocupat pel Casal de Gent Gran, del qual també s’adequaran les entrades del carrer de Sant Gabriel i del de Sant Llorenç, així com els lavabos, amb la finalitat de millorar-ne l’accés per a les persones amb mobilitat reduïda.

El termini d’execució de les obres, que tenen un pressupost és de 212.941,59 €, és de quatre mesos.

Actualment, l’edifici està ocupat per l’AV de Sant Climent, el consultori mèdic i l’oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Des que no alberga l’escola infantil, els espais s’han reconvertit, de forma progressiva, per adaptar-los a les noves necessitats.

Es tracta d’un conjunt d’edifici annexos, amb diferents accessos i amb diferents dependències, segons els usos, i estan connectats entre si i amb els patis exteriors.

Héctor Pons, batle de Maó, recorda que aquesta és “el tercer gran projecte que l’Ajuntament s’havia compromès a fer a Sant Climent durant aquest mandat”, després de l’ampliació de l’aparcament i de les obres de la rotonda ubicada a la cruïlla d’entrada al nucli, venint des de Maó. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular