sábado, marzo 25, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 17 de març de 2023. Aquest divendres, 17 de març, ha tingut lloc l’acte de lliurament de la Medalla d’Or de la Ciutat a les entitats esportives CD Menorca i UD Mahón, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Maó.

La cerimònia, presidida pel batle Héctor Pons, ha comptat amb la presència dels respectius presidents dels dos clubs i les seves actuals juntes directives, els antics presidents, la corporació municipal i diferents autoritats polítiques de Menorca.

L’acte protocol·lari de lliurament del guardó ha comptat amb el suport de més de 128 adhesions, entre particulars, institucions i entitats.

El tinent d’Alcaldia d’Esports, Formació i Ocupació, Carlos Montes, que ha exercit com a jutge instructor de l’expedient administratiu, ha destacat: “Gràcies a la dedicació d’aquests dos clubs, molts de nosaltres hem tingut referents d’infància i joventut que ens han acompanyat al llarg de les nostres vides”.

Acte seguit, els respectius portaveus dels grups que formen la corporació municipal han pres el torn de paraula i han honrat la feina de les dues entitats homenatjades.

El batle, en el seu discurs de cloenda de l’acte, ha destacat la labor esportiva però també social realitzada pels clubs respectius, al llarg dels seus cent anys d’història: “Avui, la divergència de sentiment pels colors de cada afició no ens impedeix confirmar que existeix un sentiment compartit de ciutat. El Menorca i la Unió són dues cares d’una mateixa moneda, dues formes de viure i entendre l’esport, cap d’elles millor que l’altra. Una mateixa moneda capaç de cohesionar la societat a través de l’esport”.

Finalment, Pons ha entregat els distintius als presidents dels dos clubs. Ángel Salmerón, del CD Menorca, ha ressaltat que “la Medalla d’Or que avui s’entrega al club pertany a cada un dels membres que han format part de l’entitat al llarg de la seva història”.

Per la seva banda, Bernardino Gelabert, president de la UD Mahón ha afirmat: “Aquesta Medalla d’Or ha de servir per recordar les coses ben fetes que s’han fet en el passat, però també ha de servir d’estímul per seguir fent-les bé ara i en el futur”.

Jugadors, socis i famílies dels clubs han seguit l’acte a la plaça de la Constitució

La plaça de la Constitució s’ha omplert de jugadors, entrenadors, socis i sòcies, i públic en general, que han pogut seguir l’acte a través de la pantalla que l’Ajuntament havia instal·lat a l’exterior. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular