domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

El tinent de batle d’Esports, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Maó, Carlos Montes Vivancos, visita la III Fira de l’Ocupació de Marratxí i, posteriorment, es reuneix amb Rodrigo Andrés Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Palma El regidor de Formació i Ocupació, acompanyat per les dues agents de desenvolupament local contractades mitjançant la convocatòria SOIB-Programa Desenvolupament Local, va visitar la III Fira de l’Ocupació de Marratxí, amb l’objectiu de crear sinergies amb empreses i altres administracions locals, així com amb les persones que les representen.

Posteriorment, va visitar l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Palma, per conèixer les seves instal·lacions, i es va reunir amb el regidor de l’Àrea, Rodrigo Andrés Romero, i amb la directora general de Treball, Gerent de PalmaActiva, Susana Rincón Otero. En aquesta reunió va poder compartir coneixements i va donar a conèixer el Pla #Mao27 i la feina feta per l’Àrea de Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Maó durant els darrers anys.

L’Àrea de Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Maó vol agrair públicament la rebuda d’ambdues institucions i del seu personal.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular