martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest matí, el jurat de l’Homenatge als Esportistes Destacats de l’Any, format per Miguel Angel Sintes, Manuel Rojo, Ana Forner,Jaume Fioli Iván Martín, tots ells amb trajectòries relacionades amb el món de l’esport, ha donat a conèixer els guardonats en l’edició d’enguany, que s’han escollit entre les propostes rebudes dels clubs, associacions i entitats de la ciutat.

En total, s’han rebut més d’una vintena de propostes, provinents de diverses entitats de la ciutat. D’entre les quals, hi havia 6 candidatures finalistes a la categoria masculina individual, 8 a la categoria femenina individual, 2 equip finalista masculí i 5 equips femenins.

La gala de lliurament dels guardons tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Maó, el pròxim 2 d’abril, a les 19 hores.

Els homenatjats rebran un premi econòmic de 500 euros, en el cas dels esportistes individuals, i de 1000 euros en el cas dels equips, que s’hauran de destinar a material esportiu o a inversions relacionades amb l’esport. A més, se’ls entregarà una medalla commemorativa amb l’escut de l’Ajuntament de Maó.

Els guardonats d’aquesta edició són els següents:

A la Millor Esportista FemeninaEdith Catalina Robert TorrentLia Marie TolmieMaria de la Pau Caules Genestar

Al Millor Esportista MasculíPablo Sangil SerranoAlejandro Broutín DíezJosé de Miguel López

Al Millor Equip FemeníClub Deportivo Alcazar- Fifralink, equip juniorBS Menorca Rítmica, Senior absolut «Alba y Azahara Rada»

Al Millor Equip MasculíClub Sporting de Mahon, Aleví AClub Deportivo Menorca, Cadet A

Al Mèrit EsportiuBeth Salom Pons

 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular