martes, junio 6, 2023

Abierto el plazo de inscripción para la Escuela de Música 2023

Abierto el plazo de inscripción para la...

Teatro

Muestra de Teatro Joven Experimenta Teatro: hasta 20/6 Teatrate...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest dilluns, dia 21 de març, comencen les obres de manteniment i adequació de 7 parcs infantils distribuïts a diferents punts del municipi de Maó. Concretament, els parcs que seran objecte de millora són els següents: Esplanada, Plaça Eivissa, Ses Vinyes, Es Freginal, Camí d’en Barrotes, Andrea Doria, Passeig Marítim.

L’Ajuntament ha invertit una partida de 13.985 € + IVA en aquestes actuacions de millora, que comencen avui i que finalitzaran dins un termini d’uns 15 dies. Pel que fa a la naturalesa d’aquestes actuacions, consisteix en realitzar totes les operacions de manteniment necessàries per a reparar i posar a punt els 7 parcs infantils assenyalats.

S’inclouen, dins aquest projecte, actuacions tan variades com: renovació de la senyalització, reparació de paviments, neteja de pintades i repintat de diferents elements de joc o la reparació del tancat d’alguns d’aquests parcs. Aquesta feina se suma a les tasques de manteniment que fa la brigada municipal de forma habitual i sota demanda.

Segons ha explicat avui la regidora de Microciutat, Carmen Seguí, l’adequació i el manteniment dels parcs infantils de Maó és una de les principals línies de feina actuals de l’àrea de Microciutat de l’Ajuntament de Maó. En aquest sentit, la recuperació i el manteniment dels espais públics compartits, com és el cas dels parcs infantils, afavoreix, també, a la vida en comunitat a la nostra ciutat. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular