martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’ Ajuntament de Maó organitza, novament, la Ludoteca de Setmana Santa, un servei gratuït per a les famílies, durant els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril de 2022, en horari de 8.00 a 14.00 hores, al CEIP Sa Graduada (horari d’entrada: 8.00 a 9.00 h; horari de sortida: 13.00 a 14.00 h).

Oferirem servei de guarda, a les 7.30 hores, en cas que hi hagi un mínim de famílies dels infants matriculats que ho sol·licitin en el moment de fer la matrícula. La Ludoteca va adreçada a infants d’entre P3 i 6è de primària, ambdós inclosos.

Per motius de seguretat, les places són limitades. Cada infant pot ser inscrit als dies que es considerin més oportuns. Els objectius de la Ludoteca són:

1. Oferir una oferta d’activitats de lleure atractiva i divertida, per gaudir de les vacances escolars.2. Oferir un servei de qualitat que faciliti la conciliació familiar i laboral dels progenitors3. Mantenir una rutina horària i de compliment de normes de comportament i de convivència entre els infants; i desenvolupar els seus hàbits de convivència i treball en equip.4. Realitzar activitats creatives, lúdiques i artístiques, mitjançant un programa complet.5. Fomentar les capacitats i habilitats creatives i comunicatives dels infants participants, així com la seva iniciativa, participació, motivació i cooperació.

En aquesta edició de 2022, la Ludoteca ha programat un variat conjunt d’actes, que inclouen activitats creatives, tallers, contes, sortides… Totes les iniciatives s’emmarquen en la temàtica denominada «Som de Menorca!», que donarà a conèixer als infants —d’una manera divertida, creativa i inclusiva— l’important patrimoni natural i cultural de l’illa.

Matrícula en línia del 28 de març al 2 d’abril, al lloc web www.ajmao.org (o presencialment, amb cita prèvia, el 30 de març i l’1 d’abril) Més informació: tel. 971369800 (ext. 263) o a/e [email protected]

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular