martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Maó ha presentat, aquest dimecres, la campanya contra l’assetjament escolar “No t’ho callis!”, que pretén ajudar a l’alumnat que està patint qualsevol forma d’assetjament a l’entorn escolar.

D’aquesta manera, es recorda la importància de parlar amb persones de confiança sobre el tema i es mostren els dos telèfons disponibles per facilitar l’ajuda en aquests casos.

Aquests dos telèfons (un dels quals correspon a la policia tutora de l’Ajuntament de Maó) són confidencials i gratuïts. Hem de recordar que les violències són diverses i que no sempre són tan visibles com la violència física. De fet, el ciberassetjament també és un tipus de violència molt present en aquestes edats.

La campanya compta amb la instal·lació de 6 OPIS a diferents punts del municipi. També es repartiran els mateixos cartells als centres educatius de primària i secundària i en altres llocs amb afluència d’alumnat (Biblioteca Pública, Escoles Municipals, Conservatori Professional, Poliesportiu Municipal, etc.). Així mateix, la intenció de l’Ajuntament de Maó és difondre aquesta imatge a través de les xarxes socials, on el jovent passa una part important del seu temps.  

És important assenyalar que aquesta campanya surt a proposta d’una moció presentada pel Grup Municipal de Ciudadanos, que forma part de l’oposició al consistori. La moció va ser defensada al Ple per la seva portaveu, Marisa Pons, i va ser aprovada per unanimitat.  

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular