martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquesta setmana ha finalitzat la renovació de l’enllumenat del carrer Borja Moll de Maó. Concretament, aquesta actuació ha permès la renovació de 80 punts de llum. És una acció que forma part del Pla de Renovació de l’enllumenat de Maó (Pla REP Maó).

L’obra s’ha realitzat a partir d’una inversió municipal de 35.000 euros i la instal·lació de nous llums LED permetrà un estalvi energètic del 56%. En aquest sentit, la potència instal·lada passarà de 6,16 KW a 2,68 KW.

El Pla REP inclou la renovació de 2.239 punts de llum i un estalvi en el consum energètic del 64,8%. Es pot consultar tota la informació del Pla REP Maó a www.ajmao.org/enllumenat.

Així mateix, cal recordar que la setmana passada va entrar el funcionament el nou enllumenat LED de la FASE 1 del Passeig Marítim i que ahir van començar les obres de renovació de l’enllumenat de la Costa de Ses Piques. Així mateix, durant els darrers mesos s’ha renovat l’enllumenat públic de Sa Mesquida i Es Murtar i actualment s’està executant, entre d’altres, la renovació de l’enllumenat d’Es Canutells. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular