martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament informa que, més de mig any després de l’entrada en funcionament del Sistema de Pacificació dels Carrers del Centre de Maó, el dia 15 DE FEBRER s’activen les càmeres de vigilància que limiten l’accés als carrers Esplanada, Moreres, Sa Lluna, Sant Jordi i Bastió.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha notificat el permís d’accés als vehicles autoritzats per circular als carrers Esplanada, Moreres, Sa Lluna, Sant Jordi i Bastió. Una vegada emesos aquests permisos, les matrícules dels vehicles autoritzats queden enregistrades dins el sistema de vigilància i poden circular lliurement per aquests espais. Només poden accedir a aquests 5 carrers els vehicles autoritzats.

En aquest sentit, s’ha enviat el corresponent permís a les persones propietàries dels vehicles amb matrícula enregistrada als següents carrers:

S’Arraval, Isabel II, Sant Jeroni, Sant Antoni, Rector Mort, Sant Jaume, des Frares, des Negres, Sa Rovellada de dalt: vorera dreta fins al nº 148, vorera esquerra fins al nº107, Rovellada de Baix, des Forn, Esplanada, Ses Moreres, Sa Lluna, Sant Albert, Sant Bartomeu, Sant Jordi, Costa Hannover, Alba, Església, Alfons III, del Rosari, Bonaire, Bastió, Portal de Mar, PI. Bastió, Pl. Constitució, Deià, i Cos de Gràcia: vorera dreta del nº 2 al nº 20 i vorera esquerra del nº1 al nº7.

 

Per a casos excepcionals i concrets, es pot demanar un permís de circulació, de 48h, a la web: mao.idtk.eu

Cal assenyalar que les bicicletes i els vehicles de mobilitat personal com, per exemple, els patinets, també podran circular lliurement per aquests carrers.

Pel que fa a la senyalística, s’han col·locat els elements corresponents en l’entorn de l’accés a aquests carrers, per indicar, correctament, als vehicles no autoritzats que no poden passar per aquell punt.

La voluntat d’aquesta iniciativa és avançar cap a un model de ciutat més amable i sostenible, amb més espai per a les persones i que afavoreixi la dinamització de l’activitat social i econòmica en aquests carrers.

Les persones que vulguin fer qualsevol aclariment o resoldre qualque tipus d’incidència, poden contactar amb el telèfon de la POLICIA LOCAL: 971 36 39 61. Més informació a la web: www.ajmao.org/carrerscentre. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular