lunes, junio 5, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Les propostes guanyadores optaran a exposar al Centre d’Art Ca n’Oliver

Maó, 28 de març de 2023. El Centre d’Art Ca n’Oliver-Col·lecció Hdez.-Sanz Hdez.-Mora allotja col·leccions municipals d’un destacat valor patrimonial. Alhora, també du a terme una intensa activitat expositiva a les sales temporals, amb produccions pròpies i alienes, destinades a apropar al seu públic tant l’art i la cultura de Menorca com la de tot arreu.

Amb l’objectiu de lligar aquests dos vessants, la institució convoca dos premis destinats a artistes i artesans, dotats amb 1.250 € cada un, que, a més, es plasmaran en una exposició de petit format, a la sala 3 del Centre, destinada a explorar les relacions entre la creació contemporània i les col·leccions que allotja Ca n’Oliver.

Les pintures, gravats, mapes cartogràfics, objectes de plata, vidre o ceràmica, el mobiliari o les àmfores romanes poden ser, d’aquesta manera, revisitades i reinterpretades amb ulls actuals; i tal vegada, fins i tot, podran esdevenir font d’inspiració per a la posterior producció d’objectes o reflexions de caràcter artístic.

Enguany s’atorgaran dos premis i es programaran dues exposicions: del 6 d’octubre al 19 de novembre i del 24 de novembre al 7 de gener de 2024, respectivament. Un jurat format per artistes, personal docent i persones expertes en gestió cultural fallarà els premis, una vegada tancat el període de presentació de projectes.

El termini de presentació del projectes finalitza el dia 19/4/2023, a les 23.59 hores. Les persones interessades poden consultar i accedir a les bases al lloc web municipal, al tauler d’edictes o al lloc web de Ca n’Oliver. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular