lunes, junio 5, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Maó impulsa una sèrie de classes magistrals de jazz, en col·laboració amb JazzObert, dins de la programació del 24è Festival de Jazz de Menorca, que es durà a terme durant la primavera del 2022. Aquesta activitat també està emmarcada dins el programa Enganxa’t a l’Art, iniciat el 2021.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa innovadora és fomentar l’interès per la música, augmentar els coneixements i la formació de l’alumnat i donar l’oportunitat de realitzar unes classes magistrals totalment gratuïtes, per a joves fins a 35 anys.

1.- La primera classe, dia 16 d’abril, serà a càrrec de Joan Chamorro, director de la Sant Andreu Jazz Band (que oferirà dos concerts els dies 16 i 17 d’abril al Teatre d’es Born). La Sant Andreu Jazz Band és un projecte pedagògic iniciat fa 15 anys i amb 11 treballs editats, d’on han format part joves talents com ara Rita Pagès i Andrea Motis, entre d’altres.

2.- La segona classe magistral, el 7 de maig, anirà a càrrec d’Irene Reig, una de les representants més destacades de la nova generació catalana de músics de jazz. Compositora i saxofonista, actuarà també dins la programació del Festival amb la formació Irene Reig Quintet.

Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar a través de [email protected]

Les places són limitades i també s’ofereix la possibilitat d’assistir com a alumnat oient (sense límit d’edat), fins a completar la cabuda.

A més, amb la intenció d’expandir el jazz i el gaudi per la música entre la població més jove, també s’ha organitzat un concert pedagògic a càrrec de Toni Vaquer, compositor i arranjador mallorquí, director de The Voodoo Children Collective. Aquest concert pedagògic anirà dirigit a l’alumnat de secundària dels centres educatius del municipi de Maó. Es Farà el 27 de maig a l’Orfeó Maonès.  

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular