martes, septiembre 26, 2023

Cursos gratuitos en competencias digitales para mujeres

La Fundación Universidad-Empresa, en colaboración con la...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

El jurat del certamen, que se celebra amb motiu del 25N, va atorgar una menció especial al curtmetratge No sientas miedo

Maó, 1 de desembre de 2022. Ahir es va celebrar a la Sala d’Actes de l’Ajuntament la cerimònia d’entrega de premis del II Concurs Jove de Crea- Accions Artístiques, amb motiu del 25N, dedicat a representar referents masculins positius i relacions respectuoses.

En la categoria de joves fins a 18 anys, s’ha premiat l’obra Cendres, de Daniel Martínez Gallardo i Blanca Pons de Vicente, per la seva creativitat, la representació metafòrica demostrada, l’impacte i la realització tècnica.

En la categoria de joves majors de 18 anys, s’ha premiat l’obra Red Flags, de Catalina Lumina, per l’originalitat, la creativitat i l’impacte demostrat.

A més, el jurat del concurs ha decidit fer una menció especial de l’obra No sientas miedo, de Salomé Lozano Hernández, pel seu nivell i per la qualitat tècnica mostrada, tenint en compte l’edat de la persona participant.

En aquesta segona edició, promoguda conjuntament per la Regidoria de Joventut i la Regidoria d’Igualtat, el jurat ha destacat la qualitat artística i la riquesa del contingut de totes les obres presentades.

Els premis van ser entregats pel batle de Maó, Héctor Pons, i pel regidor d’Educació i Joventut, Antoni Carrillos, la regidora d’Igualtat, Catalina Ferrer i el regidor de l’oposició, Mateu Ainsa. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular