lunes, junio 5, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

La gala de lliurament dels guardons tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, el proper 2 d’abril

Maó, 30 de març de 2023. Aquest matí, el jurat de l’Homenatge als Esportistes Destacats de l’Any, format per Carmen Pons, Sita Moll, Marta Recasens, Iván Martín, Miquel Cardona i Ricardo Sintes –persones, totes elles, amb trajectòries relacionades amb el món de l’esport– ha donat a conèixer les persones guardonades a l’edició d’enguany, escollides entre les propostes rebudes de clubs, associacions i entitats de la ciutat.

En total, s’han rebut més d’una vintena de candidatures, d’entre les quals s’han triat 3 guardonades en la categoria individual femenina, 3 guardonats en la categoria individual masculina, 2 equips femenins i 2 equips masculins.

La gala de lliurament de guardons tindrà lloc el proper 15 d’abril, a les 19.00 hores, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Maó.

Les persones homenatjades rebran un premi econòmic de 500 euros, en el cas dels esportistes individuals, o de 1000 euros, en el cas dels equips, que s’hauran de destinar a material esportiu o a inversions relacionades amb l’esport. A més, se’ls entregarà una medalla commemorativa amb l’escut de l’Ajuntament de Maó.

Persones guardonades d’aquesta edició:

Millor Esportista FemeninaMaria de la Pau Caules Genestar (Volteig)Iria Vanrell Espadas (Tir amb arc)Paula Pérez Cabrera (Gimnàstica rítmica)

Millor Esportista MasculíNil Riudavets Victory (Triatló)Àlex Corbacho Vidal (Tir amb arc)Lluc Santiago Abella (Tir amb arc)

Millor Equip FemeníConjunt sènior femení BS Menorca Rítmica (Gimnàstica rítmica)Grup Show Demonias del Club Escola de Patinatge Mahón (Patinatge artístic)

Millor Equip MasculíCadet A CD Menorca (Futbol)Infantil A CD Menorca (Futbol)Mèrit EsportiuMaria Caimaris (Tir amb fona)

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular