martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest dimecres, l’Ajuntament de Maó ha presentat un programa d’activitats que inclou 37 propostes culturals, que se celebraran durant els mesos de febrer i març, en el marc del programa “Obrim l’Hivern”. Algunes d’aquestes activitats són organitzades directament pel departament de Cultura de l’Ajuntament i altres són organitzades per entitats externes i compten amb el suport i la col·laboració del consistori.

Aquesta programació s’ha presentat a les instal·lacions de Ca n’Oliver, un dels espais municipals que acollirà aquestes activitats culturals. Hi han participat l’alcalde de Maó, Héctor Pons i la primera tinenta d’alcaldia, Conxa Juanola.

Pel que fa a les activitats que formen aquesta programació, són molt diverses i inclouen des d’exposicions repartides a les sales  municipals de Sant Antoni, Ca n’Oliver o Claustre del Carme, concerts de petit i mitjà format, tallers de pintura, projeccions de cinema, obres de teatre, visites guiades o les tradicionals sortides de s’Àvia Corema.

Tot i que tota la programació cultural és d’una gran qualitat, cal destacar la presència del reconegut fotògraf Joan Fontcuberta, que mostrarà la seva proposta expositiva “Monstres” a partir del 12 de febrer a Ca n’Oliver. Per altra banda, també és important la lectura de poemes comentada que farà el reconegut autor Àlex Susanna, el dia 11 de febrer a la Sala de Plens de l’Ajuntament, sota el títol “Sentit de la poesia en els nostres temps”.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Maó segueix la seva política d’impulsar la cultura al municipi, entenent aquest sector com a bàsic i importantíssim per a la vida social i cultural de Maó, però també com a activitat professional i econòmica de la qual depenen moltes persones.

Per açò, el consistori treballa per seguir oferint una oferta cultural de qualitat a la ciutat, amb una programació molt diversa i des dels diferents àmbits del sector, que pugui satisfer les inquietuds de tothom. Amb l’objectiu de seguir fent de Maó una ciutat compromesa amb la cultura i amb tots els artistes locals.  

Per altra banda, és important assenyalar que totes les activitats que es duguin a terme als espais tancats i a l’interior tindran una cabuda limitada i, en tot moment, s’exigirà el compliment de les normes sanitàries que siguin vigents.  

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular