martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Avui, l’Ajuntament de Maó ha aprovat els projectes de  reasfaltat de diferents trams a 8 carrers del municipi de Maó. Concretament, es renovarà la totalitat o una part de l’aglomerat als carrers de: Es Frares, Curniola, Fort de l’Eau, Vives Llull, Sant Llorenç i Sant Pere de Sant Climent, camí des Pou des Cards i La Solana.

El pressupost base de licitació que engloba totes aquestes actuacions és de 129.500,15 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució d’aquestes millores a la ciutat és de 6 setmanes des de la seva adjudicació, que es tancarà en els propers 20 dies, a contar a partir d’avui.  

Pel que fa a la naturalesa de les actuacions a cadascuna d’aquestes 8 localitzacions al municipi de Maó serà la següent:  

  • Carrer des Frares complert: 5.187,49 €.
  • Camí des Pou des Cards complert: 10.400,10 €.
  • Avda Fort de l’Eau, entre el Passeig Marítim i el carrer del Carme: 29.622,14 €.
  • Rotonda del carrer Curniola amb Avda Cap de Cavalleria, el tram que pertany a la III fase de Poima: 8.000,36 €.
  • Avda Vives Llull, entre el carrer Vassallo i el carrer Ciutadella: 23.078,65 €.
  • Carrer Sant Llorenç de Sant Climent, entre Sant Pere i l’inici del camí de Sa Furana i carrer Sant Miquel +
  • Carrer Sant Pere de Sant Climent, entre carrer Sant Llorenç i carrer Sant Miquel: 9.851,86 €.
  • Carrer de La Solana, limitant amb els nombres 6 i 1 i el tram entre el 9 i 11 de carrer de Pilar Alonso: 2.496,31 €.

L’equip de govern de l’ajuntament de Maó ha posat en marxa aquestes actuacions amb l’objectiu de seguir millorant l’estat de conservació i l’accessibilitat dels carrers de Maó, en funció de la seva urgència d’actuació. En aquest sentit, ara l’Ajuntament ha seleccionat aquestes 8 vies degut al seu deteriorament a causa del pas del temps.

És important assenyalar que la renovació de l’aglomerat d’aquests 8 carrers se suma a la renovació integral dels carrers de Ses Moreres, Sant Jordi, Bastió, Fornells, Duc de Crillón i al reasfaltat de Passeig Marítim, Avinguda Port de Maó, Via Ronda de Maó, Miquel de Verí i carrer Mercadal.

Aquest fet mostra que la voluntat de l’equip de govern de l’Ajuntament de Maó és que hi hagi una constància, any rere any, en les actuacions de reasfaltat de carrers, reformes integrals, rehabilitació de voreres i, enguany amb especial èmfasi, en la renovació de l’enllumenat públic.   

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular