martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

17 persones desocupades faran feina, durant 6 mesos, a l’Ajuntament de Maó, en el marc  del Programa SOIB Reactiva 2021

El dia 7 febrer ha tingut lloc l’acte de benvinguda del projecte SOIB REACTIVA MAÓ 2021, al qual han assistit l’alcalde de Maó, Héctor Pons, el tinent de batle de Formació i Ocupació, Carlos Montes, la directora insular del SOIB, Míriam Cuerva, i altres membres de la corporació municipal.

Les persones responsables d’ambdues institucions han ressaltat el compromís municipal amb els programes d’ocupació i amb les oportunitats per a la inserció laboral d’aquests projectes, en el context de l’actual mercat laboral i en la situació d’excepcionalitat que estem vivint.

L’objecte de la present convocatòria és regular la concessió de subvencions destinades a finançar projectes que incloguin i fomentin la contractació de persones aturades que no es puguin inserir en el mercat laboral, a causa de la crisi econòmica derivada de la Covid-19, amb la finalitat que puguin mantenir les seves competències professionals i millorar-ne l’ocupabilitat.

Amb la finalitat d’abastar el màxim de col·lectius afectats, la convocatòria s’estructura en tres línies, que permeten la contractació, ara, de 17 persones desocupades: joves menors de 30 anys inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil; persones de 30 anys o més, en situació d’atur de llarga durada; i persones de 30 anys o més, que no estiguin en situació d’atur de llarga durada.

Durant un període de 6 mesos de duració, a partir d’aquest dimarts 8 de febrer de 2022, el nou personal treballarà als diferents departament municipals, en qualitat d’auxiliars administratius/ives, conserges, operaris/àries de manteniment i ajudant/a de zelador/a, entre d’altres.

Amb els projectes d’ocupació de l’Ajuntament de Maó, s’estan complint els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030: l’ODS 8 – Treball digne i creixement.

La subvenció total que rebrà l’Ajuntament de Maó serà de 151.603,79 € i l’aportació municipal serà de 56.456,95 €. El programa SOIB Reactiva 2021 està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social i la Conferència Sectorial. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular