jueves, septiembre 28, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó convoca el tradicional Concurs de Carnaval que se celebrarà, si les circumstàncies ho permeten, dissabte 26 de febrer. S’han establert tres categories de participació: carrosses, comparsa gran i comparsa petita. La convocatòria preveu un premi especial a la millor acció a la plaça. Pel que fa a la quantia del conjunt dels premis és de 1.800 euros.

El període d’inscripció és del dilluns dia 7 de febrer fins al dimarts 22 de febrer. Es pot fer en línia, amb una instància genèrica a www.carpetaciutadana.org, adjuntant el formulari que es pot descarregar a la web www.ajmao.org També es podrà realitzar presencialment a les oficines del Servei Municipal de Cultura (Claustre del Carme, 1r pis) de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h, on també hi haurà formularis disponibles.

El consistori convida a participar a les entitats i grups que habitualment hi participen, així com als nous que s’hi vulguin sumar. Així mateix, cal assenyalar que els participants en el concurs hauran de seguir en tot moment les mesures de seguretat sanitària exigides per l’organització.

En cas que, per raons meteorològiques o sanitàries no es pogués acabar celebrant en aquesta data, la voluntat de l’Ajuntament és poder celebrar aquest concurs el mes de maig en una nova data.

Per a més informació, sobre els detalls del concurs (inscripció, categories, premis, desenvolupament, mesures específiques de seguretat per vehicles) es poden consultar les bases al tauler d’edictes municipals, al web de l’Ajuntament de Maó o al Servei Municipal de Cultura ([email protected] / 971 35 32 80 / Claustre del Carme, 1r pis). 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular