martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest dijous, s’ha presentat la programació de la XXVI edició de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei (UIMIR), que enguany comptarà amb un total de 8 cursos, que se celebraran al llarg de tot l’any, entre els dies 17 de març i 26 de novembre i que abordaran temàtiques molt diverses.

Durant l’acte de presentació, els responsables de la UIMIR han considerat que els cursos inclosos dins aquests programes van en línia amb les demandes actuals de la societat menorquina, que vol aprofundir en les qüestions que més li interessen.

En aquest sentit, la XXVI edició de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei inclou àmbits formatius molt diversos, entre els quals hi destaca una formació relacionada amb la salut mental, una temàtica de molta actualitat, diferents estudis relacionats amb la història i la conservació del patrimoni o una formació en economia social i finances ètiques, entre d’altres.  

És important remarcar que, el curs  C1. Revisar-se o oprimir, que havia de començar avui, dia 27 de gener, es va haver de posposar per als dies 17, 18 i 19 de març, per motius sanitaris, tal com ja es pot veure a la nova programació.  

  • Programació completa de cursos de la XXVI edició de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei (UIMIR):

C1. Revisar-se o oprimir. Racisme estructural, discurs d’odi i violències invisibles.
Dates: 17, 18 i 19 de març de 2022.

C2. Principis de conflictologia: aprèn a resoldre conflictes.Dates: 25 i 26 de febrer de 2022.

C3. Abordatge integral en salut mental, una proposta per a Menorca.Dates: 25 i 26 de març de 2022.

C4. El patrimoni britànic de Menorca, arquitectura i paisatge.Dates: 29 i 30 d’abril de 2022.

C5. Menorca Talaiòtica, Patrimoni Mundial. I ara què?Dates: 27, 28 i 29 de maig de 2022.

C6. Els convents de clausura de Menorca. Passat, present i perspectives de futur.Dates: 10 i 11 de juny de 2022.

C7. El català dins del conjunt lingüístic romànic.Dates: 28 i 29 d’octubre de 2022.

C8. Economia social i finances ètiques: teixint alternatives econòmiques en temps de postpandèmia.Dates: 25 i 26 de novembre de 2022.A l’acte de presentació hi ha participat Hèctor Pons, alcalde de Maó, Conxa Juanola, primera tinenta d’Alcaldia, Miquel Àngel Maria, conseller d’Educació i Cultura del Consell de Menorca, Marta Jordi, coordinadora científica de la UIMIR i  Josep M. Fullola, director de la UIMIR.

Podeu fer la vostra inscripció a la web: www.uimir.cime.es 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular