miércoles, septiembre 27, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

La naviliera espanyola del Grup Grimaldi proporcionarà servei de transport marítim per a traslladar els artistes que hagin d’actuar al teatre

Maó, 30 de novembre de 2022. Trasmed, la naviliera espanyola del Grup Grimaldi, renova un any més el conveni de col·laboració amb la Fundació del Teatre Principal de Maó.

Així, Trasmed proporcionarà el servei de transport marítim als artistes que hagin de viatjar a Menorca per a actuar al treatre.

Per la seva part, la Fundació Teatre Principal s’encarregarà de la difusió dels serveis oferts per la companyia naviliera, que rebrà tota la informació de les representacions que es duran a terme en el Principal per poder ser oferta als seus clients.

L’acord va estat subscrit entre Miguel Pardo, director Comercial de Trasmed, i el president de la Fundació Teatre Principal, Héctor Pons. A la firma també han assistit Arturo Orfila, supervisor de Tráfico y Operaciones de Grimaldi Logística España; Margarita Camps, delegada a Menorca de Grimaldi Logística i Àngela Vallés, gerent del Teatre Principal.

Héctor Pons posa en valor que «empreses privades com Trasmed facin aquest tipus d’aportacions per mantenir el Teatre Principal, que constitueix un emblema per la ciutat de Maó”.

El director Comercial de Trasmed, Miguel Pardo, ha assegurat que “per la nostra naviliera és molt important donar recolzament a la cultura a Balears. Per això, reeditam el conveni del Teatre Principal de Maó, demostrant el nostre compromís amb la ciutat de Maó, amb Menorca i amb la cultura”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular