viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest dimarts, l’Ajuntament de Maó ha presentat el seu programa d’activitats amb motiu de la festivitat de Sant Antoni, que es commemora el pròxim dia 17 de gener. El programa inclou prop d’una vintena d’activitats, molt diverses, totes elles adaptades a la situació sanitària actual i subjectes de ser modificades en funció de l’evolució de la pandèmia.

Així, el programa es desplegarà entre els dies 14 i 29 de gener, amb actes a Maó, Sant Climent i Llucmaçanes. Pel que fa a les activitats principals, hi destaca el tradicional mercat de Sant Antoni, que enguany tindrà lloc a la plaça Esplanada, els dies 15, 16 i 17 de gener, amb horari de 10.00 h a 20.00 h.

També és important, aquest any, l’oferta cultural d’aquest programa, amb el concert institucional de la diada al Teatre Principal de Maó, el 17 de gener a les 20.00 h,  com a màxim exponent. Els protagonistes d’aquest concert, d’entrada gratuïta, seran Cris Juanico i l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Complementaran l’oferta cultural diferents exposicions que complementàries, com la de «Temps d’emblanquinar» o l’exposició «Convertim el plàstic en art», al Claustre del Carme, entre d’altres.

Se celebrarà, també, la tradicional beneïda d’animals al carrer de Ses Moreres, dia 17 a les 12.30 h, així com diverses sortides de les colles de geganters de Maó i de Llucmaçanes. També es recupera la ruta històrica de la “Maó de les set portes”, el diumenge dia 16 a les 10.00 h. Per altra banda, el divendres, dia 21 de gener, es presentarà la memòria final de la beca d’investigació dels túnels antiaeris de Maó, a partir de les 19.00 h a la Sala d’Audiències del Claustre del Carme.

A la presentació hi ha participat l’alcalde de Maó, Héctor Pons, el tinent d’Alcaldia de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García, la primera tinenta d’Alcaldia, Conxa Juanola i el regidor del PP, Mateu Ainsa.

El regidor de Dinamització Econòmica Festes ha destacat que “hem pogut mantenir diverses activitats com el mercat i la ballada popular, però canviant la ubicació fins a la plaça Esplanada, un espai més ampli i més adequat per a la situació actual. El que sí que hem hagut de cancel·lar és la torrada popular, a causa de la situació sanitària”.  

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular