martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

La Junta de Govern Local ha aprovat la contractació de la reforma del paviment del primer tram del carrer de Ses Moreres, des de la Costa de Sa Plaça fins a l’encreuament amb el Cós de Gràcia. La reforma es farà en dues fases per evitar el tancament del trànsit de persones durant les obres. El pressupost base de licitació és de 91.260 euros, IVA inclòs.

Així, primer es reformarà el paviment del carrer, que ara és d’asfalt imprès i que se substituirà pel mateix empedrat dels carrers, recentment reformats, del seu entorn. Una vegada enllestida la primera fase de la reforma, s’iniciarà la segona part que constarà d’una reparació de les voreres d’aquest carrer, que formen part del patrimoni històric del centre i que, per tant, estan protegides i s’han de mantenir.

Aquesta obra permetrà convertir a plataforma única aquest tram de carrer, millorant-ne l’accessibilitat, amb el mateix disseny dels carrers Sant Jordi, Bastió i el segon tram de Moreres, que ja es van reformar (en aquests casos de manera integral) l’hivern passat. La reforma del paviment del primer tram de Moreres se suma, també, a la contractació del concurs de projectes per a la reforma de s’Esplanada, aprovat la setmana passada.

Així, la suma d’aquests projectes de reforma permetrà consolidar l’eix comercial del centre de Maó, des de l’estació d’autobusos fins a la Costa de Ses Voltes i el Port de Maó, per tal de seguir avançant cap a un model de ciutat més accessible, més agradable i amb una major activitat social i econòmica. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular