martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Maó ha aprovat la renovació de l’enllumenat de la plaça Bastió i 9 carrers del centre històric de Maó. Concretament, es substituiran 60 lluminàries: 10 a la plaça Bastió, 9 al C/Nou, 8 al C/Hannover, 7 al C/Bonaire, 7 al C/Església, 6 al C/ del rosari, 4 al C/Portal del Mar, 5 al C/de l’Àngel, 3 al C/Sant Crist, 1 al Pont de l’Àngel.

L’Ajuntament invertirà un partida màxima de 73.466 euros, del pressupost del present any 2021, per a la licitació d’aquesta renovació de l’enllumenat, que es farà amb noves lluminàries de tipus LED. Aquest sistema lumínic suposa un estalvi energètic i econòmic per al consistori.

Aquesta inversió se suma als projectes recents de renovació de l’enllumenat de Sant Jordi, Bastió, Sa Mesquida, Es Murtar, Passeig Marítim i Costa de Ses Piques. Per altra banda, cal assenyalar que aquesta inversió no està inclosa dins la partida d’1.367.000 euros que invertirà l’Ajuntament en millores a l’enllumenat de Maó el proper any 2022, que serà la inversió més important a l’enllumenat de Maó en, almenys,  els darrers 20 anys.

 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular