martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

El darrer Ple Municipal de l’Ajuntament de Maó va aprovar, inicialment, el reglament de la Mesa de Mobilitat, amb l’objectiu de crear un nou reglament municipal permanent, amb caràcter consultiu, per promoure i regir la participació ciutadana en els assumptes de Mobilitat. Especialment, per regular els sistemes de participació dels ens públics i privats que tenen alguna relació, directa o indirecta, amb aspectes relatius a la Mobilitat,

El regidor de Mobilitat, Manuel Lora, ha explicat que “l’objectiu principal d’aquest òrgan és fomentar la participació en els àmbits d’actuació pública que fan referència la model de mobilitat del nostre municipi”.

En aquest sentit, Lora ha afegit que “la Mesa de Mobilitat és un òrgan municipal de participació i debat que té la finalitat d’abordar i analitzar totes les qüestions relatives al transport i a la mobilitat del municipi. Per tant, aquest reglament marcarà totes les pautes per tal que el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible segueixi el recorregut aprovat ja en el seu moment”.   

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular