martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

Maó, 6 de juny de 2023. Un...

La Comunidad invita a conocer la mirada del fotógrafo Bernard Plossu sobre Madrid

La muestra, comisariada por Rafael Doctor, cuenta...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Avui s’ha presentat el recorregut que faran, enguany, els Reis Mags d’Orient a Maó, el dimecres dia 5, i que s’adaptarà a la situació sanitària actual. Una de les principals novetats, aquest 2022, és que Melcior Gaspar i Baltasar tornaran a pujar a les seves tradicionals carrosses, però faran un recorregut diferent al que era habitual en els anys anteriors a la covid-19, amb l’objectiu d’evitar les principals aglomeracions en aquells carrers més estrets del centre de la ciutat.

No es podrà veure, aquest any, l’arribada dels Reis al port de Maó, ja que arribaran a l’Aeroport, i la comparsa de les carrosses es limitarà als vehicles motoritzats. Tampoc es podrà entrar a l’Ajuntament a veure els Reis i el discurs es farà en línia, a través del perfil de Facebook de l’Ajuntament: www.facebook.com/AjuntamentMao . Enguany, la cavalcada comptarà amb alguna novetat, entre les que destaca una nova carrossa amb música en directe.

Per tant, l’arriba dels Reis d’Orient a Maó quedarà a mig camí entre la cavalcada d’un any normal i el que es va fer l’any passat, quan els Reis van recórrer tots els carrers de Maó en cotxes descapotables. En definitiva, es recuperen les carrosses però s’adapta el seu recorregut a la situació actual.

A l’acte de presentació hi ha participat l’alcalde de Maó, Héctor Pons, el tinent d’Alcaldia Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García, i la primera tinent d’Alcaldia Conxa Juanola.

Horaris aproximats del nou recorregut:

Inici a les 18.00h: Plaça Espanya – Plaça del Carme – Plaça Príncep, (18.15h) C/del Carme – C/Fort de l’Eau, C/Borja Moll, (18.45h) CCós de Gràcia- C/Albert Camus – Av. Anselm Clavé, (19.00h) Av.Menorca, C/Vives Llull – C/Vasallo (19.30h) Plaça Esplanada – C/Ses Moreres – C/Hannover (20.00h) Plaça Constitució – Ajuntament (discurs de les majestats en directe a: www.facebook.com/AjuntamentMao). Final (20.30h) C/SantRoc – C/S’Arraval – C/Ciutadella.

Per tant, des de l’Ajuntament de Maó es recomana a la població que esperi els Reis al carrer més proper al seu domicili, per evitar grans aglomeracions de persones als carrers més cèntrics de Maó.

 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular