martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Maó ha ampliat l’oferta per a gent gran al Poliesportiu municipal. Concretament, s’ha creat una nova modalitat de classes dirigides: “Exercici Físic per a gent gran» que amplia el nombre de places que s’oferia a l’antiga classe de «Geronto Gimnàstica».

Per altra banda, també s’ha augmentat l’oferta per a gent gran a les classes dirigies a la piscina municipal fins a arribar les 90 places. En total, s’han ampliat fins a 180 les places per a gent gran a les activitats del poliesportiu municipal.

Per altra banda, actualment, el total d’abonaments als serveis municipals d’esports ha crescut fins als 1725, el que suposa un creixement de 475 abonaments des del passat mes de setembre. D’aquest total, 302 són abonaments familiars.

L’atenció a la gent gran segueix sent una prioritat per a l’Ajuntament de Maó, i en aquest sentit, la millora i ampliació de l’oferta esportiva per aquest sector de la població, n’és un exemple. El Servei d’Esports Municipal queda a disposició de totes aquelles persones usuàries que vulguin aclarir qualsevol dubte, a través del nombre: 971 36 76 61. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular