martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament ha aprovat una inversió total d’1.367.000 euros en la millora de l’enllumenat de Maó el 2022. En aquest sentit, l’equip de govern incrementa la inversió en NOVES OBRES A LA XARXA ELÈCTRICA, que passarà de 200.000 euros l’any 2021, a 500.000 euros el 2022.

A més, el 2022, aquests 500.000 euros se sumaran a una inversió addicional de 867.000 euros, provinents d’una partida del pressupost de 2021, que no s’ha pogut executar i que l’Ajuntament ha decidit invertir a l’enllumenat.

En aquest sentit, les primeres actuacions que s’executaran amb aquesta partida es divideixen de següent manera:  

  • 228.266 euros per a la renovació integral del Quadre M-47, corresponent a l’enllumenat de la zona de Molí des Pla. Amb intervencions a trams dels carrers Infanta, Sant Manuel, Governador Ramírez, de la Reina, Sant Ciril, Campament o Sant Lluís Gonçaga.

 

  • 155.055 euros per a la renovació dels quadres M6 i M8, corresponent a l’enllumenat de la zona situada entre els Quarters de Santiago i l’Avinguda Menorca, amb actuacions a Pedro Maria Cardona, Doctor Camps, Pasqual Calbó, Maria Lluïsa Serra, i Bisbe Gonyalons.

 

  • 301.618 euros per a la renovació dels quadres M-64, M-65, M-66, M-67, M-68, corresponents a l’enllumenat d’una part de POIMA. Concretament, les primeres actuacions afectaran els carrers de Cap Negre, la part nord de Cap de Cavalleria, Era Alta, s’Esperó, Curniola i Dragonera.

 

  • 127.533 euros per a la renovació dels quadres M-08 i M-75, corresponents a l’enllumenat de tota  l’Avinguda Vives Llull.

La resta del pressupost per a la millora de l’enllumenat el 2022, encara està per acabar de concretar. Per altra banda, cal recordar, també, que aquestes accions se sumen als projectes recents com la renovació de l’enllumenat de Sa Mesquida, Es Murtar, Passeig Marítim o de la Costa de Ses Piques.

A més, l’Ajuntament prepara la panificació per a la millora de l’enllumenat, amb tots els projectes que s’han d’executar durant els pròxims anys, alguns dels quals ja han començat, i que ha de suposar una transformació important de la xarxa elèctrica municipal. Aquest pla inclou, també, una sèrie d’inversions que es presentaran per finançar amb fons europeus.

L’Alcalde de Maó, Héctor Pons, ha explicat que “l’Ajuntament de Maó és conscient que l’enllumenat municipal es troba, a moltes zones de la ciutat,  en un estat obsolet a causa del pas del temps i de la falta d’un manteniment adequat durant molts anys”. Per  això, aquest equip de govern està fent tot el possible per millorar aquesta situació i ha aprovat, per l’any 2022, una inversió a l’enllumenat “que serà la més important, almenys, dels darrers 20 anys”, ha afegit el batle.   

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular