martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

La matrícula es pot fer en línia, a partir del 28 de novembre, o, també, presencialment, a partir del 30 de novembre

Maó, 21 de novembre de 2022. Un any més, l’Ajuntament de Maó ha organitzat la Ludoteca de Nadal, un servei gratuït per a les famílies que es desenvoluparà durant els propers dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, i els dies 2, 3 i 4 de gener de 2023, en horari de 8.00 a 14.00 hores.

Aquest espai, pensat per a infants des de P3 fins a 6è de primària, es desenvoluparà al CEIP Sa Graduada. Cada infant es podrà inscriure durant els dies que consideri oportuns.

Pel que fa la matriculació, es podrà dur a terme en línia, a través del lloc web de l’Ajuntament de Maó, www.ajmao.org, entre el 28 de novembre i l’11 de desembre. En cas que es vulgui fer presencialment, s’haurà de demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), entre els dies 30 de novembre i 9 de desembre.

Quant a la temàtica de la Ludoteca de Nadal d’enguany, versarà sobre “Els colors de Nadal”, de manera que cada dia l’espai s’inundarà amb un color concret, que donarà peu a incloure una activitat relacionada amb les tradicions i costums nadalenques: el verd de l’arbre de Nadal, el marró de la cova del Betlem, el daurat de les corones dels Reis Mags d’Orient, etc. D’aquesta manera, jornada a jornada, els infants participants descobriran tots els colors que caracteritzen les festes de Nadal.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular